Roofvogeldemonstratie

Yuki Onna verzorgt roofvogeldemonstraties op een professionele, educatieve manier. Onze roofvogels zullen het publiek facineren door hun pracht en spektakel, bijvoorbeeld een woestijnbuizend die door armen vliegt, de sierlijke vlucht van een kerkuil, de aanval van een vogel op een nepprooi en nog veel meer.

 

Tijdens een demonstratie tonen wij het natuurlijke gedrag van onze vogels in de vrije vlucht. Alle activiteiten tijdens een demonstratie zijn terug te voeren op een natuurlijke gedraging die benut wordt door ons team. Hierbij geven wij desnkundige uitleg over de vogel, hun eigenschappen, habitat, voeding en nog meer leuke feiten. Verder wordt het publiek bij de demonstratie betrokken  om een interactive ervaring te creeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roofvogeldemonstratie is geen roofvogelshow

Soms wordt gesproken over een roofvogelshow. Wij hanteren deze term niet gezien dit een onjuiste indruk geeft van wat wij doen.  Onze vogels doen geen truckjes maar volgen hun instinct.

 

Wij zijn beschikbaar voor een elke gelegenheid waar onder buurtfeesten, scholen, middeleeuwse evenementen, verjaardagen enz. om u en uw bezoeker/gasten te facineren & informeren.

 

Belangrijk: Het welzijn van onze vogels is onze hoogste prioriteit. Indien de locatie of omgeving factoren niet voldoen aan de voorwaarde worde de activiteiten gestaakt. Zie onze algemene voorwaarde of neem contact met ons op

 

 

 

Yuki Onna

Roofvogels & Uilen

E-Mail: Info@yukionna.nl

Tel: +31(0)611959698

KVK: 63574381

 

Copyright © All Rights Reserved