Roofvogeldemonstratie

Yuki Onna verzorgt roofvogeldemonstraties op een professionele en educatieve manier. Onze roofvogels zullen het publiek fascineren door hun pracht en spektakel, bijvoorbeeld een woestijnbuizend die haar wendbaarheid toont, de sierlijke vlucht van een kerkuil, de aanval van een valk op een loer en nog veel meer.

 

Tijdens een demonstratie tonen wij het natuurlijke gedrag van onze vogels in de vrije vlucht. Alle activiteiten tijdens een demonstratie zijn terug te voeren op een natuurlijke gedraging die benut wordt door ons team. Hierbij geven wij deskundige uitleg over de vogels, hun eigenschappen, habitat, voeding en nog meer leuke feiten. Verder wordt het publiek bij de demonstratie betrokken om een interactive ervaring te creëren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een roofvogeldemonstratie is geen roofvogelshow

Soms wordt gesproken over een roofvogelshow. Wij hanteren deze term niet gezien dit een onjuiste indruk geeft van wat wij doen. Onze vogels doen geen trucjes maar volgen hun instinct.

 

Wij zijn beschikbaar voor diverse gelegenheiden waaronder: buurtfeesten, scholen, middeleeuwse evenementen, verjaardagen enz. om u en uw bezoekers/gasten te fascineren & informeren.

 

Belangrijk: Het welzijn van onze vogels is onze hoogste prioriteit. Indien de locatie of omgevings factoren niet voldoen aan .de voorwaarden worden de activiteiten gestaakt. Zie onze algemene voorwaarden.

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem contact met ons via email of telefoon

 

 

 

Yuki Onna

Roofvogels & Uilen

E-Mail: Info@yukionna.nl

Tel: +31(0)611959698

KVK: 63574381

 

Copyright © All Rights Reserved