Natuurbeheer

Yuki Onna is actief als natuurbeheerder.

 

Hierbij focust Yuki Onna zich op overlast- en schadepreventie. Diverse dieren kunnen voor overlast en schade zorgen zoals konijnen, kraaien, meeuwen, duiven en spreeuwen. De inzet van roofvogels als preventiemiddel maakt gebruik van de natuurlijke vijanden. Een effectieve maatregel voor een diervriendelijke en duurzame oplossing voor schade en overlast.

 

Een roofvogel is de grootste natuurlijke vijand van diverse dieren. De aanwezigheid van een actieve roofvogel veranderd de omgevingsdynamiek door additionele predatiedruk. Deze predatiedruk noodzaakt andere dieren om zich te verplaatsen. Hierdoor worden op een diervriendelijke methode dieren verjaagd uit de omgeving waar zij overlast en/of schade veroorzaken.

 

Mede door de discrete en kundige wijze waarop ons team te werk gaat lenen deze methode zich uitstekend voor een vari√ęteit aan objecten zoals agrarisch gebied, bouwterreinen, recreatie gebieden en bedrijventerreinen.

 

Voor ieder object wordt een persoonlijk beheerplan gemaakt. Een persoonlijk beheerplan wordt gevormd door de doelstelling, methodiek en omgevings factoren die benodigd zijn voor een gepaste beheerstrategie

 

Deze elementen tezamen vormen een doelgerichte en effectieve aanpak voor natuurbeheer.

 

Voor informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via email of telefoon.

 

 

 

 

Yuki Onna

Roofvogels & Uilen

E-Mail: Info@yukionna.nl

Tel: +31(0)611959698

KVK: 63574381

 

Copyright © All Rights Reserved