Evenementen

Yuki Onna is uw roofvogel partner voor ieder evenement.

 

Wilt u roofvogels voor uw Evenement? Ons deskundig team kan u adviseren & assisteren in het plaatsen van roofvogels binnen uw evenement. Afhankelijk van de wensen & mogelijkheden komen we tot één pakket dat bij uw evenement past. Speciale wensen waaronder thema, klederdracht etc zijn altijd bespreekbaar.

 

De hoofdonderdelen van onze pakketten zijn de roofvogeldemonstratie & roofvogeldisplay. Deze kunnen los of in combinatie deel uitmaken van uw evenementen pakket.

 

 

 

De roofvogeldemonstratie is een educative demonstratie van ongeveer 45 min waarbij de vogels in vrije vlucht worden getoond. Onze roofvogels zullen het publiek fascineren door hun pracht en spektakel, bijvoorbeeld een woestijnbuizend die haar wendbaarheid toont, de sierlijke vlucht van een kerkuil, de aanval van een valk op een loer en nog veel meer.

Roofvogeldemonstratie

De roofvogeldisplay is een stand waarbij we mensen in contact brengen met onze vogels gedurende uw evenement. Hierbij wordt ons deskundig team bijgestaan door een gevarieerde groep roofvogels en uilen

Roofvogeldisplay

Yuki Onna

Roofvogels & Uilen

E-Mail: Info@yukionna.nl

Tel: +31(0)611959698

KVK: 63574381

 

Copyright © All Rights Reserved